Intervjuet

January 5, 2017

 

Du har kanskje vært til intervju før, eller er det ditt første?

De aller fleste som er på vei til et intervju har sommerfugler  magen. Årsak til dette kan være forskjellig. Noen har så lyst på jobben at de er nervøse for å ikke gjøre et godt inntrykk. Andre synes bare det rett og slett er kleint å sitte og svare på en mengde spørsmål de ikke aner hvordan har relevans til jobben og er litt nervøse for at de skal utbasunere om dette. Husk nå at et intervju går begge veier. Det er like mye du som skal bli kjent med bedriften som bedriften skal bli kjent med deg. Du vil møte mange ulike typer intervju på din vei og fremover i bloggen skal vi ta for oss noen av typene. Det er bare å følge med.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Rigget for endring og disruptive tider?

February 9, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

January 5, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Ønsker du å bytte jobb?