top of page

Intervjuet

Du har kanskje vært til intervju før, eller er det ditt første?

De aller fleste som er på vei til et intervju har sommerfugler magen. Årsak til dette kan være forskjellig. Noen har så lyst på jobben at de er nervøse for å ikke gjøre et godt inntrykk. Andre synes bare det rett og slett er kleint å sitte og svare på en mengde spørsmål de ikke aner hvordan har relevans til jobben og er litt nervøse for at de skal utbasunere om dette. Husk nå at et intervju går begge veier. Det er like mye du som skal bli kjent med bedriften som bedriften skal bli kjent med deg. Du vil møte mange ulike typer intervju på din vei og fremover i bloggen skal vi ta for oss noen av typene. Det er bare å følge med.


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page